Home » Blog » Ședințe Foto în Timișoara în aer liber sau natură

Ședințe Foto în Timișoara în aer liber sau natură

Fotograf nunta Timisoara - Sedinta fotograf Timisoara - locatii sedinte foto

Care sunt avantajele când realizezi o ședința foto în Timișoara în aer liber în natura? Este o întrebare pe care ar putea să si-o pună clienții ce doresc realizarea unei ședințe fotografice. Și asta fie că vorbim de ședințe foto de familie, de cuplu sau pentru photobook. Ședințele foto sunt de obicei realizate în studio sau într-o anumită locație. În aceste cazuri ședința foto este realizată cu ajutorul blițurilor sau luminilor de studio. În aer liber însă aceasta ședință foto poate fi realizată fie cu lumină naturală, fie cu lumină de blitz suplimentară.

Dacă ar fi să ne enumerăm avantajele unei ședința foto Timișoara aer liber natură , acestea ar fi:

  • Poți să te bucuri de anotimpul de afară. În timpul primăverii mulțimea de copaci și arbuști înfloriți aduc un plus de culoare și lumină plăcută fotografiilor. În timpul verii, lumina caldă a soarelui de la apus și zilele lungi, oferă un scenariu deosebit pentru fotografii reușite. Culorile calde ale toamnei, reprezintă poate unul din cele mai plăcute fundaluri pentru fotografii memorabile. Iarna, cu toate că temperaturile sunt scăzute, pentru cei rezistenți la frig copacii încărcați de zăpadă pot arăta foarte bine în imagini.
  • Varietatea mare de cadre. Dacă în studio există un număr limitat de decoruri sau accesorii, în aer liber există mult mai multe opțiuni pe o suprafață relativ restrânsă. De exemplu, într-un parc se pot face fotografii de cuplu sau de familie pe o bancă, lângă sau sub un copac, într-un luminiș sau pe aleile parcului.
  • Este mai ușor să fi relaxat și natural. Ședințele foto în studio pot uneori să facă oamenii să se simtă tensionați. În aer liber însă este mult mai ușor să fi natural. Expresiile oamenilor sunt mai naturale, iar pentru fotograf este mai ușor să surprindă zâmbete și relațiile dintre persoanele din cadru.
  • Frumusețea luminii naturale. Dacă ședințele foto sunt realizare la momentul potrivit al zilei, adică dimineața sau seara, lumina caldă și plăcută a Soarelui reprezintă una din cele mai bune surse de lumină pentru a crea imagini deosebite.
  • Te bucuri de natură, de peisaj sau de locația unde are loc ședința foto. Aceasta este valabil mai ales dacă se alege un cadru deosebit. Timpul petrecut în acea locație poate sa fie în sine o recompensă.
  • Ședința foto realizată în Timișoara în aer liber sau natură poate deveni una memorabilă și inedită alături de fotografii noștri de la Vivo Media.

 

 

Scroll to Top
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Salutare!
Folosește opțiunea rapidă și scrie-ne direct pe WhatsApp!