Notice: Undefined index: options in /home/vivomediaseba/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
FAQ - Nunta și Botez - Servicii Foto Video Timișoara | Studio Foto | Fotograf | Cameraman

Întrebări și răspunsuri (FAQ)

 

Foto – Video pentru nuntă sau botez

Prezența unui al doilea fotograf este necesară pentru evenimentele cu număr mare de persoane (peste 250). În unele situații, precum sedința foto TTD sau ședința foto din ziua nunții, fotograful principal are nevoie de un asistent pentru a fi cât mai eficient. În aceste cazuri, al doilea fotograf poate asigura și rolul de asistent pentru fotograful principal.

De obicei, răspunsul la ambele întrebări este “da”. Spre deosebire de foto, unde al doilea fotograf este necesar doar la evenimente mari, pentru video prezența unui al doilea videograf va asigura o diversitate mai mare de cadre care apoi vor fi folosite pentru a crea un montaj video mai dinamic și mai creativ.

Da. Toate fotografiile de la nuntă sau botez sunt editate la nivel de: corecții de culoare, saturație, contrast, luminozitate, încadrare. O parte din fotografii, de obicei cele incluse în album, vor fi corectate suplimentar – retușarea imperfecțiunilor, eliminarea unor elemente din cadru – dacă acest lucru este necesar.

Da, din materialul video înregistrat în ziua evenimentului se face un montaj, precum și un clip scurt cu cele mai bune cadre.

Da, la cerere se pot primi și o parte din fotografii alb-negru – de obicei cele incluse în album.

De obicei, fotograful și videograful principal vin și la cununia civilă. Dacă acest lucru nu este posibil, vă asigurăm prezența unui alt fotograf și videograf.

În maxim două luni de la data evenimentului. Facem tot posibilul să terminăm editatul fotografiilor, respectiv montajul video cât mai repede posibil.

Avem sediul în Timișoara. De obicei ne deplasăm în județul Timiș și în județele din vestul țării: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți. Dacă aveți evenimentul în alt județ, contactați-ne și stabilm dacă putem să colaborăm.

Folosim fie aparate DSLR, fie mirrorless. Se adaugă o diversitate de obiective, blițuri etc. Încercăm să avem cel mai bun echipament, care să ofere clienților nostrii imagini de calitate. Veți primii atat fotografii la rezoluție mare, pentru print, cât și fotografii la rezoluție optimă pentru a fi postate pe internet.

Folosim camere mirrorless dedicate pentru filmat. Se adaugă stabilizator gimbal, monopiede, trepiede, slider, dronă, macara video, reportofon, microfoane etc. Puteți să primiți filmările fie la calitate FullHD, fie la calitate 4K.

Da, puteți să alegeți si un album foto. Numărul de fotografii incluse, precum și designul albumului se face în funcție de preferințele dumneavoastră.