Home » Despre noi

DESPRE NOI

VIVO MEDIA a devenit pentru noi, dar mai ales pentru clienții noștri “watermark-ul” care se traduce prin profesionalism, creativitate și calitate. Suntem o echipă de fotografi și videografi dinamică, energică, creativă și plină de entuziasm iar adevărata noastră valoare vine de la clienții noștri satisfăcuți care ne apreciază viziunea distinctă și eforturile noastre de a ne desăvârși obiectivele.  

Colaborăm cu oameni pasionați, susținem creativitatea în domeniul Foto-Video și suntem mereu pregătiți pentru a va surprinde prin promisiunea noastră de a rămâne inovatori în materializarea imaginilor așa cum vă doriți. Fie ca e vorba de un eveniment de familie, business sau lansarea unui produs, suntem pregătiți în orice moment sa va oferim consultanta și serviciile de care aveți nevoie.

 

Scopul nostru este de a surprinde cele mai frumoase momente din cea mai importantă zi din viața voastră, amintirile sunt cele care dăinuie în timp și vor deveni unicele mărturii care vor rămâne vii chiar și peste ani. Ne place sa lucrăm cu oamenii, să evidențiem emoțiile, să redăm trăirile și să conturăm fiecare moment pe care îl transpunem în imagini. 

Cu o combinație de talent artistic și abilități tehnice, suntem pregătiți să surprindem fiecare moment special al nunții voastre în cele mai frumoase imagini și înregistrări video. Ne adaptăm stilul și preferințele voastre, creând o poveste autentică și personalizată a iubirii voastre. Suntem prezenți discret în fiecare moment, capturând emoțiile, zâmbetele și lacrimile de bucurie, pentru a vă oferi o amintire vie și eternă a unei zile deosebite.

ECHIPA FOTO-VIDEO VIVO MEDIA

VIVO MEDIA - FOTOGRAF NUNTA TIMISOARA - SERVICII FOTO VIDEO - CAMERAMAN NUNTI

Suntem creatori de amintiri, povestitori ai emoțiilor și păstrători ai momentelor speciale. Ne considerăm artiști ai luminii și ai mișcării, dar și parteneri de încredere pentru clienții noștri. Suntem mereu în căutarea unor noi modalități de a exprima creativitatea noastră și de a aduce unicitate în fiecare proiect. Ne place să explorăm limitele tehnologiei și să îmbinăm abilitățile noastre artistice cu cele tehnice, pentru a oferi clienților noștri experiențe vizuale captivante și memorabile. Mai mult decât simpli prestatori de servicii, suntem parteneri de încredere în fiecare etapă a procesului creativ. Suntem alături de clienții noștri de la concepție până la livrarea finală, asigurându-ne că fiecare detaliu este perfect pus în valoare și că rezultatul final depășește orice așteptare.

EȘTI PREGĂTIT SĂ NE CUNOȘTI ?

Așteptăm cu mare drag să ne cunoaștem și să
captăm împreună cele mai reușite imagini pentru voi.

Scroll to Top
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Salutare!
Folosește opțiunea rapidă și scrie-ne direct pe WhatsApp!