Notice: Undefined index: options in /home/vivomediaseba/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Foto Video Timisoara - Vivo Media - Despre noi - Servicii foto-video

VIVO MEDIA a devenit pentru noi, dar mai ales pentru clienții noștri “watermark-ul” care se traduce prin profesionalism, creativitate și calitate. Suntem o echipă de fotografi și videografi dinamică, energică, creativă și plină de entuziasm iar adevărata noastră valoare vine de la clienții noștri satisfăcuți care ne apreciază viziunea distinctă și eforturile noastre de a ne desăvârși obiectivele.  

Colaborăm cu oameni pasionați, susținem creativitatea în domeniul Foto-Video și suntem mereu pregătiți pentru a va surprinde prin promisiunea noastră de a rămâne inovatori în materializarea imaginilor așa cum vă doriți. Fie ca e vorba de un eveniment de familie, business sau lansarea unui produs, suntem pregătiți în orice moment sa va oferim consultanta și serviciile de care aveți nevoie.

Scopul nostru primordial este de a surprinde și imortaliza momentele din cea mai importantă zi din viața voastră, amintirile sunt cele care dăinuie în timp și vor deveni unicele mărturii care vor rămâne vii chiar și peste ani. Ne place sa lucrăm cu oamenii, să evidențiem emoțiile, să redăm trăirile și să conturăm fiecare moment pe care îl transpunem în imagini. 

Vivo Media - Servicii Foto-Video Timisoara

Sebastian

MANAGER / VIDEOGRAF

Salut, Eu sunt Sebastian, fondatorul Vivo Media și videograf profesionist. Mă bucur să citești aceste rânduri și totodată îți mulțumesc pentru timpul acordat. De-a lungul timpului am ajuns la concluzia că: originalitatea nu constă într-o altfel de manieră ci într-o nouă viziune.

Îmi place  să explorez noi perspective, să fiu mereu creativ și inovator dar mai ales să formez ambientul perfect în care filmarea capătă noi dimensiuni.

Andrei

VIDEOGRAF

Salut, Eu sunt Andrei, videograf de evenimente. Îmi place să surprind iubirea iar de fiecare dată când  sunt alături de cupluri care se iubesc cu adevărat, mă inspir și dau frâu liber imaginației. Toate acestea pentru a crea cu drag pentru voi un film care să descrie în modul cel mai subtil sentimentele, emoțiile și trăirile.

Cred în magia clipelor ireversibile și sunt convins că un film poate să vă aducă aminte mereu de începutul poveștii voastre de dragoste.

Paul Mos Fotograf de nunta Timisoara

Paul

FOTOGRAF

Salut! Eu sunt Paul Moș, fotograf profesionist de nuntă. Fotografia este modul meu de a mă exprima prin imagini, de a cunoaște povesti și oameni minunați, de a captura zâmbete și emoțiile în starea lor pura.  De mai bine de zece ani, mă dedic în totalitate fotografiei iar promisiunea mea rămâne aceeași: să fiu creativ, să perseverez în tot ceea ce fac. 

Dacă ai ajuns până aici, apasă pe butonul de mai jos pentru a vizualiza portofoliul meu.