Notice: Undefined index: options in /home/vivomediaseba/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Videoclipuri comerciale - si producții video profesionionale - Vivo Media

Videoclipuri comerciale

videoclipuri comerciale – filmari profesionale – foto-video timisoara, servicii video profesionale, videograf timisoara

Filmările și videoclipurile comerciale sunt acele producții video profesionale menite să promoveze un produs, un serviciu sau o companie. Pot fi încadrate aici și filmările realizate la conferințe sau evenimente de firmă și interviurile video cu scop comercial. Enumerăm doar câteva dintre aceste producții: video de promovare sau marketing, video pentru construirea identității unei firme, video corporate, video de prezentare a profilului unei companii, video pentru prezentarea și promovarea individuală. Aceste filmări și clipuri video au capacitatea fie directă, fie indirectă de a aduce venit. Sau cel puțin de a fi amorsate costurile de producție, iar apoi să aducă alte beneficii companiei care le-a contractat. videoclipuri comerciale

Filmările și cipurile comerciale se împart în mai multe categorii, clasificarea putând fi făcută după diferite criterii. Prezentăm doar câteva dintre ele:

Video corporate / business

Poate să fie folosit pentru o mulțime de scopuri de la filmări pentru training-ul angajaților, la înregistrarea conferințelor și a altor evenimente de firmă. Un tip special de video corporate este acela în care se prezintă conducerea companiei. Acesta este folosit pentru a prezenta de fapt valorile de bază și misiunea acelei companii.

Video de produs / marketing

Au drept scop vânzarea unui produs. Oferă posibilitatea de a prezenta principalele puncte tari și funcții ale acelui produs, arătând în același timp imagini cu produsul prezentat în cea mai bună lumină, exact ca în cazul fotografiilor de produs. Este foarte util de exemplu când o companie vine pe piață cu un produs nou ce necesită să fie prezentat clienților și partenerilor de afaceri.

Video educațional

Sunt acele filmări care au drept scop oferirea unui training, unui conținut educațional celor care îl urmăresc. În mod tradițional aceste producții video erau vândute clienților sub forma unor DVD-uri educaționale. În prezent se merge pe ideea unei platforme, la care accesul se face de obicei pe bază de parolă. Valoarea acestor gen de cursuri video online este în continuă creștere, pe măsură ce modul de a învăța se schimbă.