Notice: Undefined index: options in /home/vivomediaseba/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Fotografie nunta Timisoara - Vivo Media - Servicii Foto - Video Timisoara

Fotografie Nunta Timisoara

Fotografie nunta Timisoara

Fotografia de nunta este descrisă pe Wikipedia ca fiind acel gen de fotografie ce surprinde activitățile din timpul unei nunți. Surprinde cuplul atât înaintea căsătoriei (pregătirile), precum și momentele din timpul cununiei și a petrecerii ce urmează după aceasta. Este una din principalele ramuri ale fotografiei comerciale ce este practicată de un număr foarte mare de fotografi. Fotografie nunta Timisoara

Pentru un fotograf de nunta profesionist, pasionat de ceea ce face, fotografia de nuntă este mult mai mult. Este în primul rând oportunitatea de a fi alături de miri în prima zi din viața loc ca și cuplu căsătorit. Acea zi la care, probabil, mireasa a visat de foarte mult timp. Fiind conștient de importanța acestei zile și de rolul său, fotograful își folosește la maxim experiența, imaginația și echipamentul. Și asta pentru că dorește să realizeze cele mai bune fotografii care să păstreze vi în amintire momentele unice ce au avut loc.

Există mai multe stiluri de fotografie de nuntă. De-a lungul acestei zile, precum și la ședințele foto ce au loc înainte și după nuntă, fotograful are posibilitatea să folosească mai multe dintre ele.

Fotografia de nuntă tradițională

Sunt acele fotografii în care oamenii pozează în mod clasic. De exemplu fotografii de grup, cele cu mirii și familia, fotografiile cu tortul. Cu toate că au fost facute de foarte mult timp, atât cuplul, cât și fotograful știu că aceste fotografii sunt esențiale pentru ziua nunții.

Fotografia de nuntă fotojurnalistică

Se aseamană cu fotografia documentară sau de reportaj. Fotograful încearcă să surprindă în mod natural și discret momentele din ziua nunții. Necesită foarte multă creativitate și abilittea de a încadra, de a face ajustările camerei rapid. Pe lânga asta fotograful trebuie să fie aproape invizibil, adică să nu deranjeze prin prezența sa evenimentul.

Fotografia de nuntă ilustrativă

Folosită de obicei pentru ședințele foto de înainte (Save The Date) și de după nuntă (TTD – Trash The Dress). Pune accentul pe compoziție, lumină și ce se află în fundal. Cuplul pozează de obicei într-un decor pitoresc (de exemplu o plajă, un peisaj montan, un castel).

Fotografia de nuntă tip portret

Portretele sunt unele din cele mai frumoase fotografii realizate în ziua nunții. De obicei subiectul pozează în fața camerei. Sunt fotografiile care transmit cea mai multă emoție și de obicei ajung să fie printate sau incluse în album.

Fotografia de nuntă aeriană

Este un stil de fotografie modern, ce folosește o dronă echipată cu o cameră foto de calitate. Fotografia din dronă este bună pentru a arăta locația unde a avut loc nunta. La ședința foto TTD (Trash The Dress) poate fi folosită pentru a realiza cadre spectaculoase cu mirele și mireasa. Asta cu atât mai mult cu cât locația aleasă este una spectaculoasă. Servicii Foto-Video Timisoara