Emoții, momente și amintiri

Povestea voastră de dragoste este unică. Vom aduce tot talentul, energia și dedicarea noastră pentru a ne asigura că momentele importante nu vor trece neobservate și esența personalității tale va strălucii. Alege echipa VIVO MEDIA

Cine suntem?

 

Suntem onorați că citiți aceste rânduri și am fi entuziasmați să colaborăm!

Suntem o echipă dinamică, energică, creativă și plină de entuziasm formată din 2 fotografi și 3 videografi. Experiența și creativitatea conturează  adevărata noastră valoare. Scopul nostru este să satisfacem nevoia clienților noștri prin viziune, pasiune și dedicare.

Susținem creativitatea în domeniul Foto-Video și suntem mereu pregătiți pentru a va surprinde. Promisiunea noastră este de a rămâne inovatori în materializarea imaginilor așa cum vă doriți. 

Scopul nostru primordial este de a surprinde  momentele din cea mai importantă zi din viața voastră, amintirile sunt cele care dăinuie în timp și vor deveni unicele mărturii care vor rămâne vii chiar și peste ani. Ne place sa lucrăm cu oamenii, să evidențiem emoțiile, să redăm trăirile și să conturăm fiecare moment în cel mai profesionist mod. Credem în magia clipelor ireversibile și suntem convinși că fotografiile și filmul nunții voastre vă vor aduce aminte mereu de cel mai frumos eveniment din viața voastră. Ne place ceea ce facem și mai jos vă prezentăm o mică parte din portofoliul nostru. 

VIDEOGRAFIA DE NUNTĂ

Povești de nuntă s-au spus multe, în cuvinte sau imagini, însă cea care contează este doar a ta!

Păstrează cele mai importante momente ce definesc fundamentul oricărei povesti de dragoste pentru totdeauna! Din fericire, fiecare trăiește emoția diferit, iar un videograf nuntă va fi mereu acolo pentru a o surprinde și a o transpune într-un montaj cinematic.

De ce să ne alegi?

 

Momentele unice și pline de emoții din viața voastră, le puteți retrăi peste ani la fel de intens?
Noi credem că da. Iată câteva motive să alegeți echipa VIVO MEDIA

Servicii fotografice complete

Fotografii creative

Pentru noi fotografiile înseamnă emoții, creativitate și mereu punem pe primul loc sentimentele voastre.

Servicii Foto-Video Timisoara

Filmări în stil cinematic

Esența fiecărui eveniment este mereu o provocare de a filma într-un mod unic și captivant.

Fotografii si filmari aeriene cu drona

Perspective noi

Pe lângă echipamentele de top, vă punem la dispoziție filmări profesionale cu drona, macara video și sisteme de stabilizare.

Viziune și calitate

Aspectul cel mai important este reflectat în experiența, viziunea și calitatea serviciilor Foto-Video pe care le oferim.

Dedicați și mereu entuziasmați

Poveștile adevărate se retrăiesc din amintiri. Suntem îndrăgostiți de ceea ce facem și credem că fiecare poveste este unică.

Echipă de încredere și motivată

Încrederea și motivația, ne provoacă mereu să ne depășim propriile limite. Împreună suntem mai creativi și mai motivați.

Ne ținem promisiunea de a fi in continuare la fel de creativi și dedicați. Ne place să spunem povești printr-o manieră unică. Despre toate lucrurile acestea și multe altele vom discuta o dată ce ne vom cunoaște.

Haide să ne cunoaștem dicutăm despre nunta voastră creăm împreună amintiri

Ce spun clienții?

 

Aprecierile clienților noștri ne bucură de fiecare dată și ne motivează să ajungem la performanță.

Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru întregul devotament, răbdarea și pentru minunatele fotografii. Știam încă de la început că voi sunteți exact ce îmi doresc. Echipa perfectă Foto-Video pentru toți mirii care vor fotografii și un film de calitate. The best!

Ancuța & Sebastian

Am găsit la Vivo Media cele mai bune servicii Foto-Video, o echipă dinamică și flexibilă. Suntem mai mult decât mulțumiți de calitatea materialelor primite. Pe lângă răbdarea de care au dat dovadă ne-a plăcut foarte mult că băieții au colaborat cu noi și ne-au dat idei și sfaturi. Vă mulțumim!

Anamaria & Ovi

Suntem super mulțumiți de serviciile și calitatea fotografiilor și a filmării. Echipa VivoMedia este exact ce ne-am dorit. Acum avem cele mai frumoase amintiri de la nunta noastră. Cu siguranță vă vom recomanda și prietenilor noștri și abia așteptăm să ne vedem și la botez!

Evelyn & Ilie

Avem doar cuvinte de lauda la adresa echipei VivoMedia. Au fost peste așteptările noastre. Sunteți niște băieți extraordinari, mereu plin de idei și foarte creativi. Pozele, filmarea și albumul vorbesc de la sine. VĂ RECOMANDĂM CU MARE ÎNCREDERE!

Melinda & Adrian

Dorim să vă  mulțumim personal pentru tot ce ați făcut pentru noi și pentru interesul de care ați dat dovadă. Am rămas profund impresionată de cum a ieșit totul la final și de calitatea albumului.  Mulțumim din suflet! Suntem mai mult decât satisfăcuți de serviciile voastre! O să vă recomandăm oricând cu bucurie!

Ana Maria & Marius

AȚI STABILIT DEJA DATA NUNȚII?

FELICITĂRI!

Ne bucurăm că ai ajuns până aici! Ți-am pregătit o surpriză. Te rugăm să ne dai câteva informații completând formularul alăturat. În cel mai scurt timp îți vom trimite oferta pentru nunta ta. Hai să discutăm despre cel mai frumos eveniment din viața voastră!

Ne bucurăm că ai ajuns până aici! Ți-am pregătit o surpriză. Te rugăm să ne dai câteva informații completând formularul de mai jos. În cel mai scurt timp îți vom trimite oferta pentru nunta ta. Hai să discutăm despre cel mai frumos eveniment din viața voastră!