Fotografia de produs – Vivo Media: fotografie comercială de calitate în Timișoara. Un magazin online are succes dacă fotografiile de prezentare sunt bine realizate și atractive. Și asta pentru că, în acest caz, cumpărătorii nu pot să intre în magazin și să testeze produsul de care sunt interesați înainte de a-l achizitiona. Magazinele online sunt nevoite să înlocuiască această testare cu fotografii, video și o descriere text.

Fotografia de produs – imagini pentru crearea identității vizuale a afacerii.

Această identitate ar trebui să fie prezentă peste tot, de la designul magazinului la felul cum sunt concepute campaniile pentru social media. Aceasta le vorbește clienților despre respectiva afacere. Imaginile folosite transmit tocmai acestă identitate vizuală. Fotograful este conștient de acest aspect și se urmărște ca imaginiile realizate de el să îndeplinească și acest criteriu.

Mai există și o discuție despre valoare percepută a unui produs în ochii clientului. Dacă pe două website-uri concurecte există două produse asemănătoare, cu prețuri aproape egale, pe care dintre ele îl va alege clientul? Prin natura lucrurilor, va alege acel produs care arată cel mai bine. O fotografie chiar face cât o mie de cuvinte în acest context și poate să spună multe despre mărimea, forma, culorile, materialul sau calitatea construcției produsului respectiv. Prin urmare nu e surprinzător că o fotografie bună poate să atragă clienții.

Pentru a maximiza valoarea unei fotografii de produs se ține cont de:

În concluzie, investiția în fotografia de produs de calitate este un element cheie al vânzărilor online. Colaborarea cu un fotograf de încredere, care poate să pună în valoare produsele, este modul cel mai eficint de a obține fotografii de calitate.

fotografia de produs, fotograf ti,isoara, servici foto video, fotografie comerciala, fotografie bussines

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *