Home » Blog » Timișoara – Locații Pentru Ședințe Foto Sau Video

Timișoara – Locații Pentru Ședințe Foto Sau Video

Salutare, am ales să vorbim în acest articol despre locații pentru ședințe foto sau video în Timișoara. Fie că ședințele foto sunt de nuntă, Save the Date, Trash the Dress, de familie, de cuplu sau individuale – oferă un prilej perfect pentru realizarea unor fotografii de care să ne bucurăm mult timp după ce sunt făcute. Pentru ca o ședință foto să fie de succes este necesar să fie îndeplinite anumite condiții precum alegerea fotografului, preferabil unul care are viziune artistică, cunoștințe tehnice și echipamentul necesar. Ar mai fi condițiile meteo prielnice și garderoba potrivită. Însă unul din factorii ce va avea un impact foarte mare asupra fotografiilor realizate va fi locația aleasă.

Ședințele foto sau video pot fi realizate într-o mulțime de locații uimitoare din țară și din străinătate. Însă uneori nu există timpul sau disponibilitatea pentru o deplasare pe distanțe mai mari pentru realizarea acestor fotografii. Acest articol a fost scris pentru a oferii idei de locații de ședințe foto din Timișoara, unde un fotograf profesionist poate realiza imagini frumoase. Cu toate că în cele ce urmează vom folosi mai mult termenul de “ședință foto”, aceleași locații pot fi folosite și pentru ședințele video.

Timisoara – Locatii Pentru Sedinte Foto Sau Video

Muzeul Satului Bănățean

Ședința foto se poate face printre case sau în curțile frumos amenajate. Fotografii mai pot fi realizate și lângă lacul cu foișor sau pe pajiștile înverzite din incinta muzeului.

Parcul Rozelor

Situat în apropierea centrului și Catredalei Mitropolitane, oferă numeroase locații în care un fotograf profesionist poate realiza cadre bune. Menționăm doar câteva, cum ar fi colonadele albe de lemn, arcadele verzi de tufe sau trandafirii înfloriți în anotimpul cald.

Parcul Copiilor

Localizat tot în zona centrală, acest parc este ideal pentru ședințele foto de familie. Fotograful poate găsi numeroase locații pentru a realiza fotografii cu copii precum căsuțele din povești, labirintul de verdeață sau tabla de șah.

Parcul Botanic

Reprezintă un petec de natură situat în inima  Timișoarei. Tocmai din acest motiv indiferent când se programează o ședință foto, se pot realiza fotografii frumoase. Portretele de toamnă, când frunzele copacilor și-au schimbat culoarea au un farmec aparte.

Piața Unirii

Zona Pieței Unirii, cu arhitectura ei veche și frumoasă, prezintă o zonă ce oferă inspirație fotografului. Se pot face atât ședințe foto de portret, de nuntă sau chiar și fotografie de modă (fashion)

Bastionul Theresia

Cărămizile roșii și arcadele reprezintă un fundal foto ce poate fi folosit în mod creativ. Pe denaltă parte arhitectura modernă cu geamuri de sticlă ce reflectă peroanan fotografiată, pot fi utilizate de fotograf pentru a crea compoziții interesante.

În Timișoara, alte
locații pentru ședințe foto ar mai fi:

  • Piața Operei (Victoriei)
  • Parcul Central
  • Parcul Catedralei Mitropolitane
  • Parcul Justiției
  • Faleza râului Bega
  • Parcul Poporului (Regina Maria)
  • Parcul Uzinei de apă (Stonehenge)
Scroll to Top
Deschide chat
Dorești să discutăm?
Scan the code
Salutare!
Folosește opțiunea rapidă și scrie-ne direct pe WhatsApp!